ABEJAS

“Words cannot express how grateful we are for all the amazing work that Shike Design has done for us.¬† David and his staff worked tirelessly to transform and revamp our restaurant space under incredible deadlines, clearly and easily communicating with us throughout the entire project. He presents a solid, professional result.¬†People love the space, every night we get compliments”

Sincere thanks to the whole Shike Design team!”

-Brandon Bortles- Owner/ Operator

Bringing life to a box. We started with a long rectangle and created a flowing, diverse space. The client was set on pushing the re-purposed style, and offered his family farm to provide the materials and inspiration. Heavily weathered gray fencing runs throughout the space. Local antique shops provided the perfect accents. Galvanized steel, with a strong accent of bright yellow steel tables and shelves, and surrounding images of botanicals used in the menu conveyed the farm to table theme.
Golden, CO SUMMER 2015
https://www.facebook.com/abejasgolden